Who is the person you consider, at the most, as the person behind your success?

تم إضافة السؤال من قبل Ajith Vadakkepat , Assistant Manager Bin(MEP) , Pinnacle Infotech Solutions
تاريخ النشر: 2013/07/08
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

my ego and my sense of Competition ...............
:D

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Socially of course my parents and professionally of course my immediate manager.

Ajith Vadakkepat
من قبل Ajith Vadakkepat , Assistant Manager Bin(MEP) , Pinnacle Infotech Solutions

My Mother....