Which of these accounts don't come under bank account? current account, deposit account, cash account, or expense account?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Umar , General Accountant , Napco National
تاريخ النشر: 2013/07/08
Rupak Subedi
من قبل Rupak Subedi , Assistant manager , Albandar

expenses account and cash acount

Rauf Latif Babar Bhatti
من قبل Rauf Latif Babar Bhatti , Supervisor Accounts Payable , United Electronics Co. LLC (Authorized Agent of Mitsubishi Electric in UAE & Qatar)

cash account and expense account.

Muhammad Kashif Safdar
من قبل Muhammad Kashif Safdar , Group Accounts Manager , Eden Global Investments Ltd.

Expense Account do not come under Bank Account.

Poster Mahaba
من قبل Poster Mahaba , Financial Accountant , Twiga Bancorp Ltd

expenses don't come from bank account

abdur rasheed
من قبل abdur rasheed , Network Administrator , Warid Telecom (Al-Khalej Telecom)

expense account

Safy Gamal
من قبل Safy Gamal , Document Controler , Sahara Petroleum Service Company

Expense Account

Suhail Ummer
من قبل Suhail Ummer , Senior Financial Accountant , Design Lounge

Cash Expense Account

Saleh El-Shorbaji
من قبل Saleh El-Shorbaji , Finance & Admin Manager , Acorn Ind Co LLC

expenses account