Which Language used in Computers for Processing Data?

تم إضافة السؤال من قبل Vijai Kumar , System Support Engineer , Sybrid Private Limited, ALakson Group company
تاريخ النشر: 2015/01/28
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

Binary code is the computers language. For example you sent300mb from Drive C:/user to D:/Data The computer could end up transalting this to numbers us0's and1's