How to Identify KPI for your Organization ?

تم إضافة السؤال من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.
تاريخ النشر: 2015/01/30
Shahzad Khan
من قبل Shahzad Khan , Deputy Manager - Human Resources , The Searle Company Limited

First you need to determine your corporate goals and objectives and based on organizational goals you may trickle down the targets.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

According business plan, we identify Key Performance Indicators.