How to design database in SQL server 2012?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Ali AL-Malahi , Software Engineer and Deputy Supervisor for the Application Management Unit , King AbdulAziz University
تاريخ النشر: 2015/01/31
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

what do u mean how to design database in sql server?

my view of database design is basically purely depends upon your requirements and functionality of the system.

correct me if i'm wrong or if i mistook your question. thanks

Ali Barlas
من قبل Ali Barlas , Head Of IT , FujiFilm Healthcare

Just upgraded to2012 from2005.Most things remained same except for procedures which require upgrading same to SQL2012.