Environmental information has greater value on the.?

A. top management level

B. middle management level

C. lower management level

D. All of the above

E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/02/01
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

For major change in policies by the Top Management.

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

Top management are always interested in the environmental information (A)

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

A. top management level

is the answer