What are the differences between retrieving data from lists using CAML and LINQ in SharePoint?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammed Effat Ahmed Afifi , Project Leader [Microsoft Business Unit] , Wipro Arabia Limited
تاريخ النشر: 2013/04/16
Amir Mohamed
من قبل Amir Mohamed , IT Senior Section Head , Bavarian Auto Group (BMW-Egypt)

LINQ is converted to CAML so CAML is better in performance but writing the query in LINQ is easier than CAML