What documents needed in electrical testing ?

تم إضافة السؤال من قبل kukuh nugrahadi Nugrahadi , Electrical Instrumentation Inspector , PT. SUCOFINDO (Persero)
تاريخ النشر: 2015/02/02
Ravi Gupta
من قبل Ravi Gupta , Internship in company , Damodar Valley Corporation, Chandrapura Thermal Power Station

In electrical manual testing we will write test case scenario of the machines.we will find the errors.