Between (1) increasing your salary 20% in the same position and (2) up-ranking the position with 10% salary increase, what shall you choose?

تم إضافة السؤال من قبل Moaaz El Shazly , Business Development Manager , Lighthouse Solutions
تاريخ النشر: 2015/02/02
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

I Would take the opportunity to the up-ranking position. I believe that it will help a lot to up-rank my skills too.

Muhammad Zaib
من قبل Muhammad Zaib , Project Manager , Al Fahad Security Systems

I would prefer (1) increasing salary by20%.