دراسات الجدوي في مصر, هل هي مجرد أفكار أم انها شئ أساسي في بدء أي عمل أو مشروع؟

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Nabil
تاريخ النشر: 2013/07/14
Safaa Al -Halah
من قبل Safaa Al -Halah , Business Consultant , Irada- Royal Scientific Society

هي شيء اساسي

Mohammed Gouda
من قبل Mohammed Gouda , Group HR & Organization Development consultant , Bin Shihon Group

دراسة الجدوي مهمة و لكن تتوقف علي مجري الدراسة

Ahmed Mohamed Abd el wahab El Shami Ahmed
من قبل Ahmed Mohamed Abd el wahab El Shami Ahmed , Group Financial Manager , Accountant Ahmed El Shami MARINE FINANCE CONSULTANT& RISIBILITY STUDIES

 دراسة الجدوى هى مؤشر لاصحاب الاعمال لبدء المشروعات وهل هناك جدوى من الاستثمار وعائد مناسب له ام لا

وتختلف اساليب دراسة الجدوى حسب الهدف منها

Amjad Alhassan
من قبل Amjad Alhassan , General manager , Abdul Latif Jameel properties

تحية للجميع

عزيزي دراسة الجدوى هي شي مهم واساسي في جميع البلدان وليس فقط في مصر , اي مشروع يجب اعداد دراسة جدوى له لتجنب الفشل والخسارة

وتقبلوا التحية

ramy mmdoh
من قبل ramy mmdoh , لا يوجد , لا يوجد

ان عندى تجربه مريره

انا افدر امول اى مشروع بالافكار

ورحت لشركة اداره واستشارات والمدير قابلنى شخصيا يس لما عرف انى مش دارس

ومش متخصص فى دراسات الجدوى تم رفضى

نصيحه اهتم بدراسة دراسات الجدوى وروح لشركة اداره واستشارات وان شاءالله هتوفق

او تدرس برمجه اوراكل

او cma

sma

بس لازم تكون خريج تجاره عشان cma

لكن البرمجه مش شرط انك تكون متخرج