We have an earth for substation equipment and have another earth for scada equipment like RTU. should these earths be seprated or joined together?

تم إضافة السؤال من قبل Amin Sedighi , Electrical & communication Dispatching Design Manager , Frec Co.
تاريخ النشر: 2015/02/04
Samjith Paul Vijaya Paul Nirmala
من قبل Samjith Paul Vijaya Paul Nirmala , electrical project engineer , Danway Electrical and Mechanical Engineering LLC.

Should be connected separately.