What do we mean by furnished accommodation ?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2015/02/05
Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed
من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY

Nice and enough answer Mr Marten thanx too much

Martin Pettit
من قبل Martin Pettit

"Furnished Accommodation" refers to rented houses/villas/apartments etc.. that are containing furniture

ahmed alyahiri
من قبل ahmed alyahiri , مدير مكتب، محامي إبتدائي , مكتب المحامي عبدالرحمن الأهدل

Agree with the previous answers.