How would you relate with colleagues who are ever eager to please management and offend guests due to the fear of loosing their jobs?

تم إضافة السؤال من قبل Fusena Habib , Senior Sales and Event Coordinator , Best Western Premier Hotel
تاريخ النشر: 2015/02/06
JACKLINE NJOROGE
من قبل JACKLINE NJOROGE , Sales And Marketing Executive , COMPUTER PLANET LTD

i would suggest they take an initiative to read about customer service and customer management ,to get an insight on how to treat customer without offending the management