What Exchange rate for foreign entity do we take in Income Statement and Balance Sheet? Which is the Best Website for Exchange Rate.

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Haseeb Musba , Management Accountant / Senior Financial Analyst , International Food Services
تاريخ النشر: 2015/02/09
Saifullah Shirazi
من قبل Saifullah Shirazi , Senior Accountant , Suraj Cotton Mills Limited

Exchange Rate prevailing @ the date of end of financial Year i.e. Balance Sheet Date