محترف فى عملك وراقى بأخلاقك ومستواك وجاد فى أداء مهامك الوظيفية وجار عليك فى يوم ما مديرك المباشر !! فماذا ستفعل ؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد محمود عبد الحكيم الحاج على , مقصدار , الشركة الوطنية لصناعة الملابس الجاهزة والمنسوجات ( جات )
تاريخ النشر: 2015/02/09
amr said
من قبل amr said , مساعد مهندس شبكات , solko

امتصاص غضبه بكلمات راقيه حتى يهدا

لا ينبغى مناقشته وهو منفعل فسوف اصمت حتى يهدأ ثم اناقشه.

Ahmed elsayd Elgendy
من قبل Ahmed elsayd Elgendy , محاسب عملاء , الهلال والنجمة

فى الحقيقه انا لما المدير بتاعى بيكون منفعال بسكوت ومش برد على مديرى بس اما الانفعال بيروح بتناقش معاها وبشوف هو كان عايز اية واية كانت وجهه نظرو وانا المدير بتاعى هو مدير حسابات والاكبر هو المدير المالى فأكيد فى وقت الانفعال مش هرد عليهم لانهم قيمة