What is meant by flexibility at work atmosphere and adaptability?

تم إضافة السؤال من قبل Sam Timothy , Senior Radiographer , Indira Nursing Home
تاريخ النشر: 2015/02/11
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

From my experience ,flexibility and adaptability refers to not just enrolling oneself in all stuff.It all means how well you could stretch and how far you could accept the work you love.