Ok. Here we go, you go on line and you found a company that is broken, and you want to be a manager there . What is the number one department change?

تم إضافة السؤال من قبل raid badeeb , مراجع , الشركة السعودية لحماية البيئة (سيبكو)
تاريخ النشر: 2015/02/12
Daniela Gheorghe
من قبل Daniela Gheorghe , Project Consultant , Dubai and Abu Dhabi , Arte CASA

First you analyze the department's weaknesses and strengths then when you identify the biggest minus in organizing that activity try to find options or good ideas for improvement.