How many bits in IPv4 Address?

تم إضافة السؤال من قبل abdur rasheed , Network Administrator , Warid Telecom (Al-Khalej Telecom)
تاريخ النشر: 2013/07/23
Montaser Omer Suliman Ahmed Sawi Sawi
من قبل Montaser Omer Suliman Ahmed Sawi Sawi , Information Security Engineer , Innovative Solutions

IPv4 is conatin4 octet each octet take8 bits, which means it's32 bits.

Zeeshan  Sarwar
من قبل Zeeshan Sarwar , IT Engineer , JUMBO ELECTRONICS COMPANY LIMITED (LLC)

IPV4 contain 32 Bits having four octet

muhammad irfan
من قبل muhammad irfan , Associate Biomedical Engineer , Primary & Secondary Healthcare Department Govt. of Punjab

There are 32 bits in IP version 4

Tusher biswas
من قبل Tusher biswas , Execeutive officer , Janata bank limited

ipv4 works on 32 bit.its contain 4 octet each octet contains 8 bytes

Faseeh Mohd koya
من قبل Faseeh Mohd koya , IT SUPPORT ENGINEER [L2] , Ministry of Sports and Youth

Obviously it will be 32 bit