What is remote mount with MTA option? (In case of Dual Sensor Vortex Flowmeter, rosemount has written in its Catalog drawings)?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/23
Mohamed Elnakib
من قبل Mohamed Elnakib , Instrumentation and control systems engineer -Al shabab power project Phase II , Pgesco

the MTA option is an integrated temperature sensor (thermo-couple )in the flow meter , useful if you need to measure the mass flow rate of saturated steam