Write a cmd script for copying all the files with .doc extension from multiple folders (say 100 folders) in C drive to a single folder in D drive.

تم إضافة السؤال من قبل Roshan Firozkhan , IT System Administrator , Emirates Driving Institute
تاريخ النشر: 2015/02/16
Muhammad Anzar
من قبل Muhammad Anzar , DevOps/DevSecOps Architect , Confidential

robocopy C:\\ D:\\OutputFolder *.doc /S /R:1 /W:1 /NDL /XJD /XD OutputFolder /L