What are codes & standards can be followed in lighting design?

تم إضافة السؤال من قبل AHMAD SHAIKH NOORUDDIN , SENIOR ENGINEER , Zuhair Fayez Partnerships
تاريخ النشر: 2015/02/17
Yusuf Abdul Rajak Mohamed Brose
من قبل Yusuf Abdul Rajak Mohamed Brose , Support Engineer. (Maintenance Engineer for Siemens SDH Network , Meatel Kuwait

 American Society of Heating, Refrigeration and Air-Conditioning Engineers (ASHRAE)

International Energy Conservation Code (IECC)

 National Fire Protection Agency (NFPA)