What is the difference between CO2, Inert, FM200, Earco25 fire suppression agents?

تم إضافة السؤال من قبل Ahsan Fawad , Manager - Project Implementation Department - Transmission , K-Electric Limited (formerly Karachi Electric Supply Company)
تاريخ النشر: 2015/02/19
magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

fm200 is used in places where there are humans inside and in museums

co2 is used in substation and generator rooms etc. (places with no humans)