In accordance to IFRS investment in properties are described on cost or market value in financial statement of a company.

تم إضافة السؤال من قبل Mobeen Tahir , Credit Officer , Tawuniya Insurance
تاريخ النشر: 2015/02/19
Asif Hussain
من قبل Asif Hussain , Accountant , Al Howail Company

Cost value should be use and some notes must be mention regarding its market value for correct disclour of FS

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

It is Cost or Fair Value, depends on your choice