What are the basic syntax in Java programming Language?

تم إضافة السؤال من قبل Bashir Kankia Nuhu , Managing Director(MD) / Chief Executive Officer (CEO) , N.I.K Web services Limited
تاريخ النشر: 2015/02/19
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

public static void main(String arg{})

{

}

Vittorio Cerioli
من قبل Vittorio Cerioli , Teacher , ICS Villanterio (PV)

Java arose from C. The basic sintax is taken from C. The main difference with C is the "philosophy": C is a procedure driven language, Java is an Object Oriented language and therefore it's founded on data (the classes).