What is the way to hide the specific layers when plotting in Autocad?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2015/02/20
Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

Good answer Syed Shan. you turn off the plot from Layer menu. Thanks for Participation.

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

Just turn off the plot option from layer menu.

PRANOY K P
من قبل PRANOY K P , Trainee Engineer , CADD Centre

In the layer properties manager there options

  1. Turn on/off
  2. Freeze/Thaw
  3. Lock /un lock

the freeze option can be used for hide specific layers while plotting(Turn off also can be used)