اي المجالات في الطب البيطري تفضل:- الصيدليه او الحقلي او تسويق المبيعات؟

تم إضافة السؤال من قبل مروان العسبلي , مدير فرع , النوق البيض للخدمات البيطرية
تاريخ النشر: 2015/02/20
mohamed amine alamri
من قبل mohamed amine alamri , طبيب بيطري , عيادة بيطرية خاصة

الحلقلي هو تخصصي المفضل لأن فيه متعة المهنة والهدف الإنساني من مهنة الطب البيطري يتحقق من خلالها

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

السلام عليكم في مجال الطب البيطري افضل الصيدلة وتسويق المبيعات

Islem Eddine Chibani
من قبل Islem Eddine Chibani , طبيب بيطري , عيادة بيطرية

احب ان اعملهم جميعا لكن فيه شوي ميلان للحقل

amani rajoub
من قبل amani rajoub

افضل الصيدليه والعمل المخبري

محمد سيد طه عوض بحيرى
من قبل محمد سيد طه عوض بحيرى , صيدلى بيطرى , صيدلية

 افضل مجال فى رايى الصيدلة بكل تاكيد

ِAhmed Algendy
من قبل ِAhmed Algendy , Veterinarian (VET) , American veterinary center

الطبيب البيطرى هو الطبيب المعالج يعنى هو اللى بيشخص وكمان اللى بيدى الدواء ده بالاضافه انه بيسوق كمان للمنتج يعنى3 مرطبتين

بيان عفوف
من قبل بيان عفوف , دكتوره بيطريه , مخابر

أفضل العمل المخبري جدا وارجو الحصول على فرصة ذهبيه في العمل المخبري

مروان العسبلي
من قبل مروان العسبلي , مدير فرع , النوق البيض للخدمات البيطرية

يعتبر من اهم المجالات لكن يظل الحقل هو الافضل

Ahmed El Gohary
من قبل Ahmed El Gohary , supervisior , I F T

اى مجال فقد مارست كل المجالات