How motivation is important to proceed with success?

تم إضافة السؤال من قبل Mostafa Elgarf , IT Systems Administrator , CITC Civil Information Technology Company
تاريخ النشر: 2015/02/21
Abdus Salam Sayed
من قبل Abdus Salam Sayed , Sales Merchandiser , Indus Home Ltd

Motivation warms – Like a fire, motivation keeps you alive in the cold.

Motivation can change – Like the flickering of flames—one minute yellow, the next orange

Motivation satisfies