What are the traits that make successful English teachers?

تم إضافة السؤال من قبل Dr Yasmeen Majeed , Trainer and HOD
تاريخ النشر: 2015/02/21
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Self-confidence, sense of humor, flexibility, friendly with students but not friend, punctuality, effective learning, motivating students, self-motivated, positive attitude, well prepared, well dressed, kindness, interaction, strong personality or character, etc

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

patience, flexibility, positive attitude, kind\\, creative, persistent and motivating