What is the best method to record transaction of accounting and why ? lifo or fifo or average !!

تم إضافة السؤال من قبل Iyad Ali , محاسب , مستشفى الهلال الاحمر
تاريخ النشر: 2015/02/22
Babar ALi Mumtaz Ali
من قبل Babar ALi Mumtaz Ali , Accounts Manager , Almousa Group

FIFO and Weighted Average is the best methods to record the stock values because these methods gives the more accurate picture about the stock value.