What are the standard methods of measurements?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Wadood , Inspector , National Engineering Services Pakistan Limited
تاريخ النشر: 2015/02/22
Shabbir Ali Mirza
من قبل Shabbir Ali Mirza , Contracts Administrator , Pivot Engineering and General Contracting LLC

Principles of Measurement (International) Published by RICS (Usually referred to as P.O.M.I.)

The Civil Engineering Standard Method of Measurement (CESMM3)