Target Oriented towards customer and product?

تم إضافة السؤال من قبل ahmad raza , Coordinator Marketing , Pakistan cricket board
تاريخ النشر: 2015/02/24
Alrea Dsouza
من قبل Alrea Dsouza , Customer Service representative and Fraud analyst for debit and credit card , J.P. Morgan Chase Services India Private Limited

Achieve Targets set on daily and monthly basis that helps the company to achieve its goal.