In AutoCAD, What is the easiest way to learn what weight goes with what when making a new line with new line types?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2015/02/24
nurul amin shaik
من قبل nurul amin shaik , DRAFTING /DRAWING OFFICE IN CHARGE , texas engineering

Services lines to make with different layer with different line and colour to disqiush easyly