What is the appropriate theme font and font size for writing in MS word?

تم إضافة السؤال من قبل Ariba Zainab , Guest Faculty (English) , Aligarh Muslim University
تاريخ النشر: 2015/02/27
Raphael Linus Dulay
من قبل Raphael Linus Dulay , Senior Graphic Designer , Xpert Solutions

font size -  9-10

font type  - Arial, Helvetica, Myriad, Times New Roman family

fadel kareem
من قبل fadel kareem , Assistant Lecturer , Al-Esra’a University College

font size -  8-10,  font type  - Arial

Muhammad Rashid
من قبل Muhammad Rashid , Data Entry Operator , National Databas & Registration Authority

ctrl+S for save the file and Ctrl+ X for exit the file