Writing in english depends upon the exposure to the language. How far do you agree?

تم إضافة السؤال من قبل Ariba Zainab , Guest Faculty (English) , Aligarh Muslim University
تاريخ النشر: 2015/02/28
karokora emmanuel
من قبل karokora emmanuel , Senior Sales Associate and couch buddy , Landmark group

It goes far beyond that since it also develops and evolves over time.