When we can use booster or lifting pump in water supply network?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed ammar , Site engineer , Great cairo water company
تاريخ النشر: 2015/03/02
Muhammad Ali Awan
من قبل Muhammad Ali Awan , Mechanical Engineer (estimator) , Tornado group (eagle environmental services)

Lifting pump  mostly we are using for transfer the water with normal pressure.

Booster pump we are using  for  transfer  the water with pressure and pressure vessel is using for pressure.