What is the advantage of back press turbines?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed hassan asf ffgh , senior technical operator , مصفاة بورتسودان - مصفاة الخرطوم
تاريخ النشر: 2015/03/04
NIKHIL WALIA
من قبل NIKHIL WALIA , Senior Reliability Engineer , SAUDI ARAMCO

Best suited for industries that requires process steam along with power .It reduces the work of pressure reducing valves and at the same time generating energy.