Direct costs would normally include A. Machine repairs in an automobile factory B. Electricity in an electronic plant C. Wood in a furniture factory

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/03/04
aziz urrehman
من قبل aziz urrehman , key account executive , alkhair group of companies foam manufacturing
Muhammad Sajawal Khan
من قبل Muhammad Sajawal Khan , Audit Trainee , Hameed khan and company (Chartered Accountant)

wood in a furniture factory

Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed
من قبل Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed , Internal Audit Manager , Kenana Sugar Company Limited

The correct answer (C) wood in a furniture factory....

Khurram Shaukat Memon
من قبل Khurram Shaukat Memon , Senior Auditor , A.A. Baig and Company Chartered accountants

(C) Wood as it is basic ingredient required to produce furniture. As for electricity, well it is used to run machines that are used for production.