COD refers to A. Cash on delivery B. Change of Delivery C. Courier or Doorstep delivery D. Cost on Departure

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2015/03/07
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer is option A. Cash on delivery

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

The right answer is option  ( A ) Cash on delivery

Hany Helmy Haleem
من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive

Answer is option A. Cash on delivery

Payment method in which ordered goods are carried to the buyer's place but are handed over only upon full payment. Also called collect on deliveryRead more: http://www.businessdictionary.com/definition/cash-on-delivery-COD.html#ixzz3Tjba9Wgk