Coal used in power plant is also known as (A) steam coal (B) charcoal (C) coke (D) soft coal.

تم إضافة السؤال من قبل Ali Waqas Bhatti , Electrical Engineer , Lakson Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/03/08
Mahmood Shaikh
من قبل Mahmood Shaikh , Assistant Manager Electrical & Instumetation (E&I) , Aisha Steel Mills Private Limited (Steel Industry)

My answer is (D) soft coal also called pulverized coal