Unpresented checks also referred as A) Uncollected checks B) Uncredited checks C) Outstanding checks D) Bounced checks

تم إضافة السؤال من قبل George Caesar- Cert CII®, IFCE® , Marketplace Manager -eCommerce , Saudi Company for Hardware - SACO
تاريخ النشر: 2015/03/09
RAJESH DESHKULKARNI GOPAL
من قبل RAJESH DESHKULKARNI GOPAL , Group Accounts & Tax Manager , Confidential Group

Answer is (A) Uncollected checks

it's under clearing