What is the highest IP rating?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Nabil , Facilities Maintenance Manager , Wadi Degla Clubs
تاريخ النشر: 2015/03/09
Mahmood Shaikh
من قبل Mahmood Shaikh , Assistant Manager Electrical & Instumetation (E&I) , Aisha Steel Mills Private Limited (Steel Industry)

Highest Ingress protection rating is IP68

Salvador Herrero
من قبل Salvador Herrero , Production Manager at Haramain Railway Project , EYM Instalaciones (OHL Group)

IP68 defines the highest protection against dust and waterproofing...corresponding with totally isolated from dust and waterproofing in deep waters for long time.

MOHAMMED ABDUL JAMEEL ABDUL
من قبل MOHAMMED ABDUL JAMEEL ABDUL , Training Center Manager , Quess Corp Ltd.

THE HIGHEST IP RATING FOR LIGHTS IS IP68.