Closing Stock is coming which side of Trail Balance? 1-Debit Side 2-Credit Side 3- Not to be enter in TB

تم إضافة السؤال من قبل Aziz Ahmad , Accounts Manager , Mallah Cafeteria LLC
تاريخ النشر: 2015/03/10
UNNIKRISHNAN KADAMPATTA
من قبل UNNIKRISHNAN KADAMPATTA , DY;MANAGER , STEEL INDUSTRIALS KERALA LTD

Dear friend , Please avoid asking questions for "asking questions"A beginner of this "coveted profession"- accountants- will laugh at you.