هل كثرة الشهادات والاعتمادات من الشركات الكبرى مثل سيسكو ومايكروسوفت تعتبر ميزة لك فى عملك ام انها عبء لتحمل مسئوليات اكثر؟

تم إضافة السؤال من قبل رامى محمد عبد الله الشريف , IT Section Head , Dief Group Investment
تاريخ النشر: 2015/03/10
Mohamed Ibrahim Saber AboSeteit
من قبل Mohamed Ibrahim Saber AboSeteit , System Enginer , ٍSquareOne Technologies

ميزه تفوق في الشروط التقدم لعمل انترفيو في شركه المهم انك تكون عندك المعلومه الخاصه بالشهاده مش مجرد واخد شهاده وخلاص

ويتم العمل علي تطوير النفس واهم شئ القدره علي حل المشاكل

khaled mohamed abd elsalam dowidar
من قبل khaled mohamed abd elsalam dowidar , Senior - IT System Engineer , HP - Dubai

هذه الشهادات هى ميزة لك ولكن لا تقتصر فقت عليها بل يجب ان تطور من نفسك حتى ولو لت تقوم بتعلم شهاده معتمده

فالعمل الميداني يختلف ال حدا ما