If A/c error in fixed asset's classification is immaterial, whether reclassification is required or not. E.g. office equipment a/c for as computer?

تم إضافة السؤال من قبل Johry Lal , DirectorInternal Audit , East West Insurance Company Ltd.
تاريخ النشر: 2015/03/11
Hafiz Amjad Mehmood
من قبل Hafiz Amjad Mehmood , Project Accounting Manager , Huta Group

It is immaterial for Final Results only, but recalssification is required upon earliest.