What do you know about leadership style called" almost democracy"?

تم إضافة السؤال من قبل Irina Ter-Grikurova , Business Development Manager , Geostar LTD Georgia
تاريخ النشر: 2015/03/12
Abdulrahman Hamed Hamoud AL-Rawahi
من قبل Abdulrahman Hamed Hamoud AL-Rawahi , Project Coordinator, Surface system , Schulmberger

Leader ship is take responsibilities of team and project. Feeling your team free to give opinion and take right actions after consulting with reporters to you and have right action at right time.