What is Accrual, Provision and Reserve ?

تم إضافة السؤال من قبل Naveen Moras , Supervisor Private Equity , Citco Group Services India LLP
تاريخ النشر: 2015/03/13
Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Accrual : may be revenue or expense , it is represent the unpaid revenue or expense which has accrued in last period provision : it is credit account create to face uncertainty conditions in certain account such as uncollecteable receviablereserve : it is credit account create to face emergency conditions such as general reserve

lakshminarasimham mallareddi
من قبل lakshminarasimham mallareddi , Manager Finance & Accounts , M/s. Vandana Global Limited, Raipur, Chhattisgarh

mercantile accounting system