What do "fundamental movement skills" refer to?

1) walking and running.

2) the first steps a baby makes.

3) knowing the rules of game play.

4) The basic skills needed to play all sports.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/15
ashraf taha
من قبل ashraf taha , مدرس - teacher , مراكز تعليمية - Educational centers

The basic skills needed to play all sports.

anayat bukhari
من قبل anayat bukhari , Researcher, English Content Writer, Publisher , Noor Foundation

Option4 is closer to the exact meanings of this term.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

BEST ANSWER OPTION4) ......................................