When I write a book and take it to a publisher who does the marketing?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/03/15
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Social media promo (fb page, twitter, goodreads etc), chasing media, bloggers and critics for reviews, attending book-related events like book fair, writers' conferences etc.

MOHAMMED JASSIM SHAIK DAUD
من قبل MOHAMMED JASSIM SHAIK DAUD , Intern , Target Innovations

Publisher has the marketing team which does the work