How do I insert page numbers into my multiple page document?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/03/15
Khan said
من قبل Khan said , Science Teacher , Mahtab Khurshid Memorial School

In Office2010 MS Word, click insert option in main menu:  Inert>Page Numbers> then select any one of the options TOP, BOTTOM, Margin etc. Then select position Left, Right or Centre.

The page number will be inserted.

Adrian Rimniceanu
من قبل Adrian Rimniceanu , Technical Manager , Alcoda S.R.L

As Khan explained above, in Word, click insert option in main menu:  Inert>Page Numbers> then select any one of the options TOP, BOTTOM, Margin etc. Then select position Left, Right or Centre. The page number will be inserted. Also, after all of those you can edit font type, Bold, Italic,size, etc.