Who receives the Internal Audit Reports?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/03/16
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

agreed with all.............

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

I agree with Mr. Atef answer

ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

Executive ManagementAudit CommitteeExternal auditorFinancial Management

Laith Maraiy
من قبل Laith Maraiy , Senior Auditor , Al Jeroudy Accounting & Auditing Chartered Accountants

 The Board members in each company they receive from the internal Audit Reports